Äntligen fredag som det brukar heta.

Har precis åkt drygt 4 mil från jobbet för att hämta upp min dotter från skolan.

Just det, det har jag inte nämnt ännu. Jag har en dotter, det absolut största, vackraste och finaste min kropp någonsin har presterat. Hon är elva år och bor med pappan drygt 4 mil bort från mig. Men det var jag som lämnade – pappan, när hon var sju år. Det var en lång process att samla mod och kraft till den dagen en separation var helt nödvändig för mig.

Hur som helst, nu är det min helg att skämma bort min älskade avkomma. Jag har henne varannan helg.

Nu vet jag att många tänker ”varför kräver du inte vårdnaden av ditt barn?!”…. Det ska jag säga att jag har goda grunder till. Det kommer att komma mer om det framöver.

För nu ska jag kila in på skolan och vara med i sista lektionen som jag alltid är på mina fredagshämtningar ❤ Jag kommer att göra det tills hon inte vill längre, goa unge 😀

Sen ska vi hem och ha mamma-dotter-myyyys ❤ hela helgen!

Trevlig helg

Kram /Lotta

Publicerad av Solevik

Stockholmare från Solna som flyttat till ett litet samhälle utanför Borås. 1st dotter (med annan man), 1st sambo, 1st bonusson. Jag jobbar i en verkstad inom industrin. Har på senare tid fått bekräftat C-PTSD samt HSP.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: