Panikångest

Gokväll/natt. Nu har jag haft obehaglig hjärtklappning hela dagen och inte får jag ner nån vilopuls whatsoever. Legat i sängen en timme nu och försööökt verkligen att slappna av men pulsen är så hög att jag har håll och andas ganska häftigt ljudligt. Jävligt otäckt. Har ont i hela bröstet och huvudet känns som det ska explodera. Sura uppstötningar. Panikångesten. Kan man få hjärtinfarkt av panikångest som inte släpper? Jag googlade lite snabbt men fann inte exakt det jag sökte. Man kan få hjärtinfarkt av långvarig stress, jag vet inte om jag räknas in där eftersom jag är ”arbetslös” fast jag egentligen inte är det. Min frågeställning är om man kan få hjärtinfarkt av att hjärtat löper amok utan paus och bara bankar på och bankar på dag ut och dag in. Hittills två veckor, senaste veckan har blivit betydligt värre och konstant. Av panikångest. Känner mig duktigt utsliten och minnet blir bara sämre och sämre. Jag ligger här klarvaken och dödstrött. Allting snurrar, vad jag måste göra i kommande veckan. Ska upp och jobba 2 timmar tidigt. Sen söka jobb, maila kompletteringar till a-kassan…Jag har varit så psykiskt stressad att jag glömt av att göra mina rehabövningar, och den orken finns definitivt inte kvar nu. Det blir fel på alla håll. Jag vill bli inslängd på psyk och kasta bort nyckeln. Hur faan gör andra i min situation?!

Publicerad av Solevik

Stockholmare från Solna som flyttat till ett litet samhälle utanför Borås. 1st dotter (med annan man), 1st sambo, 1st bonusson. Jag jobbar i en verkstad inom industrin. Har på senare tid fått bekräftat C-PTSD samt HSP.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: